stat4u

Restauracja  >>  Szef kuchni poleca


  SZEF KUCHNI POLECA

PRZYSTAWKI:
befsztyk tatarski z jelenia
carpaccio z polędwicy daniela
domowe wekowane mięso babci Eugenii
talerz wędlin a la safari
chrupiące bliny ziemniaczane z łososiem

ZUPY:
hula – gula
żurek z jajkiem i białą kiełbasą
zupa z czerwonych pomidorów z groszkiem ptysiowym
flaki wołowe
barszcz czerwony z pasztecikiem

DANIA GŁÓWNE:
stek z daniela z ziemniakami opiekanymi
polędwiczki z jelenia na blinach ziemniaczanych
pierogi domowe z różnym nadzieniem
micha jaćwinga (kartacz, kiszka, babka ziemniaczana) okraszone cebulką ze skwareczkami
sznycel wieprzowy z jajkiem sadzonym
grillowana pierś z kurczaka z brzoskwinią
kotlecik skrzata

DESERY:
szarlotka na gorąco z lodami
lody z gorącymi wiśniami
naleśnik cynamonowy
wypieki domowe


 
 
 
 

 
  Do góry